Kroppsøving - med rom for alle Aktiv-Ung serien

Kroppsøving - med rom for alle

Aktiv-Ung serien

Varenr: 0990019115
429,- ink. mva.
429,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Hva bør elever lære i kroppsøving? Faget skal fremme bevegelsesglede gjennom lek, friluftsliv, idrett og andre bevegelsesaktiviteter. Denne boken tar for seg sentrale temaer om læring og deltakelse i kroppsøving, med et særlig fokus på elever med funksjonsnedsettelse.

Forfatteren utforsker sammen med elevene hvordan skolen kan utvikle kroppsøving til å bli et inkluderende og lærerikt fag. Barn og unge med funksjonsnedsettelser er eksperter på sine egne behov og preferanser; de vet hva de liker, hva de orker, og hva som er nødvendig for å delta og mestre ulike aktiviteter. Denne innsikten må læreren bruke for å skape et meningsfylt kroppsøvingsfag som gir rom for ulike måter å bevege seg på. Målet er å skape en inkluderende læringsarena hvor alle elever opplever sosial tilhørighet og fellesskap med resten av klassen.

Målgruppen for denne boken inkluderer kroppsøvingslærerstudenter, lærere som skal undervise etter den nye læreplanen, skoleledere og andre profesjonelle som er involvert i å tilby et tilpasset og inkluderende kroppsøvingsfag.


 

ISBN: 9788245023091
Utgitt: 2021
Utgave: 1
Sider: 216
Språk: Bokmål
Format: Heftet

 

Forfatter:
Ellen Berg har PhD i idrettsvitenskap og er førsteamanuensis i kroppsøving og idrettsfag ved Institutt for lærerutdanning og friluftslivsstudier ved Norges idrettshøgskole.

 

  • 20% rabatt ved kjøp av 20 eller flere bøker
  • 25% rabatt ved kjøp av 50 eller flere bøker
  • 30% rabatt ved kjøp av 100 eller flere bøker


 

 

Bokloven:
Fra 1. januar 2024 trådde Bokloven, Lov 16. juni 2023 nr 64 om omsetning av bøker i kraft. Dette er en lov som alle i Norge som utgir eller selger bøker må forholde seg til.

Formål:
Lovens formål er blant annet å legge til rette for bredde, mangfold og kvalitet i litteraturen som utgis i Norge, og å sikre at alle i landet har god tilgang til denne litteraturen.

Fastpris:
Med den nye loven vil bøker ha fastpris for salg til sluttkunde. Fastprisen gjelder for utgivere og forhandlere i tolv måneder fra utgivelsesdato.

Kvantumsrabatt:
På titler som er berørt av fastpris er det anledning for forhandler eller utgiver å gi kvantumsrabatt til sluttkunde når man bestiller minst 50 eksemplar av samme bok, ved samtidig kjøp og i samme publiseringsformat.

Om du skal bestille 50 eksemplar eller flere av én tittel i samme kjøp og i samme format, der boken er berørt av fastpris, kontakt oss for et tilbud.

Teknisk info


Produktanmeldelser
Spørsmål og svar