140980

Senior power

styrketrening for eldre

Varenr: 0990020015
379,-
Antall (stk):
-+
100+ på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

«Senior power – styrketrening for eldre» inneholder omfattende treningsprogrammer med styrkeøvelser som er enkle å utføre både hjemme og på treningssenteret. Takket være nivåinndelingen er det øvelser som passer både for deg som ikke trener, og for deg som har en lengre treningsbakgrunn. Materialet kan også gi tips til treningsopplegg for deg som jobber med trening av eldre.

Når man blir eldre, henger kanskje ikke kroppen med på samme måte som tidligere. Kanskje mangler man de siste kreftene i beina for å komme seg opp den bratte bakken, eller så har man gjerne ikke nok styrke i armene til å måke snø utenfor garasjen. Dette er helt naturlig og rammer oss alle i takt med at vi blir eldre. Men det finnes en måte å bryte trenden på.

Forskning har vist at styrketrening, og spesielt Senior Power Training, hjelper eldre med å få sterkere muskler. Styrketreningen er minst like bra for helsen som kondisjonstrening – om ikke bedre – og reduserer også risikoen for å rammes av for eksempel demens, fedme og hjerte-/karsykdommer. 

25% rabatt ved kjøp av 10 bøker eller flere.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kategori Leder og trener
Velg kategori 1 IB Fagbokforlaget