Det beste ligger foran oss ISBN 9788272862014

Det beste ligger foran oss

ISBN 9788272862014

Varenr: 0990019088
319,- ink. mva.
319,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Forfatter: Astrid Skår (red.)
 
Å lage en bok om sin samtidige historie er en utfordrende oppgave, særlig når oppgaven er en organisasjons utvikling. Norges Funksjonshemmedes Idrettsforbund (NFI) ble stiftet i 1997 og hadde som mål og bidra til at alle særforbund skulle ta et ansvar for alle grupper funksjonshemmede.
 
Fram til Idrettstinget i mai 2007 hadde alle særforbund tatt et formelt ansvar. NFI ble lagt ned i 2007. Hva skjedde i denne tiårsperioden? Ble målene nådd?
 
Vi har latt mange personer komme til orde gjennom artikler eller intervjuer, samtidig som redaktøren har holdt i den røde tråden.
 
Vi ønsker å gi leseren innsikt i, og forståelse for, viktigheten av inkluderingsarbeidet som pågår i norsk idrett, og dermed motivere til å føre inkluderingsprosessen videre.
 
Målgruppene for boka er alle som jobber i norsk idrett, spesielt de som arbeider med dette området. Dessuten vil alle (klubber, ledere, trenere, aktive, foresatte) som på grasrotnivå har vært involvert i prosessen, ha nytte av boka. Idrettens støtteapparat, helsepersonell, politikere, sponsorer, og relevante organisasjoner vil her få en god oversikt over NFIs tiårige historie.
Teknisk info


Produktanmeldelser
Spørsmål og svar