Klubben Premium Ribbevegg 265 cm

3 846,-
Antall (stk):
-+
Bestillingsvare. Forventet leveringstid (1000 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Klubben Premium Ribbevegg av bøk til gymsaler og idrettshaller. Ribbeveggene er solide og av svært god kvalitet. Her har man mulighet til å montere en sammenhengende ribbevegg over et lengre område. Klubben Premium ribbeveggen kommer i 1 til 5 seksjoner, vi kan også levere lengre lengder om ønskelig.

• Enkel å montere selv
    - monteres på vegg
  • Enkelt å skifte ut ribber
  • Følger europeiske sikkerhetsnormer for bruk i skoler, barnehager og institusjoner

Produktdetaljer for en seksjon

• Høyde: 265 cm
  • Standard bredde: 75 cm pr. seksjon
  • Avstand mellom ribbene: 15,5 cm
    - består av 14 ribber
  • Høyde fra gulv til første ribbe: 6,8 cm
  • Bygger ut fra veggen: 15 cm
  • Materiale: lys europeisk bøk
  • Maks belastning: 250kg
  • Kommer flatpakket

Disse ribbene er produsert på oppdrag fra Klubben. De er enkle å montere selv, eller vi kan bistå med montering dersom det er ønskelig. Ribbeveggene er skråskjært nede, og de monteres litt opp fra gulvet slik at det er enkelt å kunne vaske under dem.

Ideell avstand mellom ribbene for ungdom og voksne er 13 til 16 cm, for da passer føttene perfekt imellom. For bruk av ribbevegg i barnehager og til gym for små barn, anbefales det en avstand mellom ribbene på under 12 cm eller større enn 23 cm. Slik at barna ikke kan stikke hodet gjennom eller sette seg fast.

Teknisk info

Produktinformasjon