KIN-BALL® Sport Utendørs 102 cm

Kan brukes utendørs også om vinteren

Varenr: 140404
2 999,- ink. mva.
2 399,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Ubekreftet 19.07.2024
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTeknisk infoTilbehørAlternativerProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

KIN-BALL® til bruk utendørs også om vinteren. Denne ballen er litt mindre enn den offisielle Kin-ballen som brukes i konkurranse. Siden den er litt mindre vil den ikke så lett tas av vinden, slik at den egner seg til utendørs bruk. KIN-BALL® er en sport som får pulsen opp og latteren fram. Spillet har få og enkle regler som gjør at alle spillerne er inkludert og i aktivitet uansett idrettslige erfaringer.
Så hvorfor ikke ta gymtimen ute?

 

KIN-BALL® er et spill som er utviklet for å aktivisere alle deltakerne. Et spill som handler om samarbeid, inkludering og fairplay. Det er 3 lag på banen, med 4 spillere på hvert lag. KIN-BALL® er utviklet av Mario Demers i Canada, og har nå spillere over hele verden. Sporten er særlig utbredt på skoler.

 

KIN-BALL® har en diameter på 102 cm, er veldig lett og har en moderat hastighet gjennom luften. For at ballen skal kunne være så stor og lett har den ikke den tradisjonelle ballblæren, men en tynn blære av lateks og et svært solid nylontrekk. Blæren har en stor åpning som knytes igjen når ballen er full. Dette gjør at det går veldig raskt å både fylle og tømme ballen slik at den kan oppbevares uten luft for å spare plass. Vi har også lateksfrie blærer til Kin-Ball.Produktdetaljer

  • Diameter: 102 cm (40 tommer)
  • Farge: Blå  
  • Materiale: Nylontrekk

 


Vedlikehold av Omnikin®baller.
Ved utendørs bruk er det veldig viktig at beskyttelsesstoffet brettes over hullet slik at det ikke kan det kommer småstein inn på blæren. Vær også veldig forsiktige med skarpe negler direkte mot blæren. Husk også å blås opp ballen så hardt dere klarer før det knytes, slik at det blir nok luft i den. Anbefalingene fra produsenten er at de tømmes helt for luft mellom hver bruk for å forlenge levetiden på blæren. Hvis ballen ikke blir brukt over lengre tid anbefaler vi at dere drysser et lite lag med talkum inne i ballen/utenpå blæren. Dette bidrar til å opprettholde blærens elastisitet og dermed lever blæren litt lenger.


Kin-ball kan også spilles på vinteren. Etterfyll da med luft dersom det trengs.


Kin-ballen kan også brukes til utallige morsomme leker i kroppsøving og til teambuilding - se youtubeklipp.  

Andre kjøpte også
Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Spørsmål og svar