Tilbehør Omnikin® blære ventilåpning

Ekstra blære | Latex

Varenr: 148434
299,- ink. mva.
239,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Ubekreftet 28.06.2024
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTeknisk infoTilbehørProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Omnikin latex blære med ventilåpning. Denne blæren anbefales hvis ballen oppbevares med luft og brukes hyppig. Dette fordi blæren har ventil og holder på luften bedre enn blære med standard åpning (tut). Blæren er laget av lateks og lateks er ferskvare/forbruksvare.

 

  • Latex
  • Passer følgende Omnikin baller:
    - Omnikin Fotball 36 cm
    - Omnikin Volleyball 41 cm

 

Fordelen med ventil på blæren er at man ikke trenger å ''knyte'' igjen ballen, og den holder også lengre på luften enn blærer med ''tut''. Ulempen kan være at det er vanskeligere å tømme den for luft, og at den kan vri seg, slik at ventilen er vanskelig å få tak i hvis ballen brukes med lite luft i.

 

Blærene kan pumpes opp med vanlig ballpumper, men vi anbefaler Big Air pumpen. Bruk da den smaleste ''niplen'' og press/vri denne inn i ventilen. Skal man tømme en slik blære, så må man vri den smaleste niplen på Big Air pumpen inn i ventilen. Se også video under bilder.

 

Hvis ballen ikke blir brukt over lengre tid anbefaler vi at dere drysser et lite lag med talkum inne i ballen/utenpå blæren. Dette bidrar til å opprettholde blærens elastisitet og dermed lever blæren litt lenger. En Kin-ball blære av latex må byttes ut ved jevne mellomrom, da den kan morkne litt som en ballong over tid.

Andre kjøpte også
Teknisk info


Tilbehør
Produktanmeldelser
Spørsmål og svar