Den kvinnelige idrettsutøveren ISBN 9788245036930

Den kvinnelige idrettsutøveren

ISBN 9788245036930

Varenr: 0990019112
599,- ink. mva.
599,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
18 på lager
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTeknisk infoProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Den kvinnelige idrettsutøveren, Trening, helse og prestasjon

Kunnskapsgrunnlaget innen idrettsfysiologi, treningslære og medisin bygger i stor grad på forskning som er gjennomført på menn. Selv om de fysiologiske forskjellene mellom kvinner og menn er betydelige, har tradisjonelle treningslærebøker i liten grad tatt høyde for dette.

Den kvinnelige idrettsutøveren er et kunnskapsbasert norsk bidrag, med tekster fra våre fremste forskere og fagfolk. Boka gir et oppdatert kunnskapsgrunnlag og praktiske anbefalinger innen trening, helse og prestasjon for den kvinnelige idrettsutøveren.

Den samlede kunnskapen i denne boka bidrar med ny innsikt om den kvinnelige idrettsutøverens helhetlige utvikling. Boka vil være til nytte for trenere, ledere og utøvere i idretten, og for studenter innen idrettsvitenskap, helsefag og kroppsøving.

 

 

  • Utgitt 2023
  • Utgave: 1
  • Sider: 256

 

  • 20% rabatt ved kjøp av 20 eller flere bøker
  • 25% rabatt ved kjøp av 50 eller flere bøker
  • 30% rabatt ved kjøp av 100 eller flere bøker

 

OM FORFATTERE:

Øyvind Sandbakk er professor ved Institutt for nevromedisin og bevegelsesvitenskap ved NTNU og leder for Senter for toppidretts-forskning.
Guro Strøm Solli er førsteamanuensis ved Nord Universitet, der hun også leder forskningsgruppen PULS (prestasjonsutvikling i langrenn og skiskyting).
Hanne Staff er leder for Prestasjon og utvikling i Olympiatoppen og stipendiat ved UiT Norges arktiske universitet.

 

I tillegg til disse tre inneholder boken kapitler fra noen av landets fremste forskere og fagfolk – fra et bredt spekter av fagdisipliner.

 

Bokloven:
Fra 1. januar 2024 trådde Bokloven, Lov 16. juni 2023 nr 64 om omsetning av bøker i kraft. Dette er en lov som alle i Norge som utgir eller selger bøker må forholde seg til.

Formål:
Lovens formål er blant annet å legge til rette for bredde, mangfold og kvalitet i litteraturen som utgis i Norge, og å sikre at alle i landet har god tilgang til denne litteraturen.

Fastpris:
Med den nye loven vil bøker ha fastpris for salg til sluttkunde. Fastprisen gjelder for utgivere og forhandlere i tolv måneder fra utgivelsesdato.

Kvantumsrabatt:
På titler som er berørt av fastpris er det anledning for forhandler eller utgiver å gi kvantumsrabatt til sluttkunde når man bestiller minst 50 eksemplar av samme bok, ved samtidig kjøp og i samme publiseringsformat.

Om du skal bestille 50 eksemplar eller flere av én tittel i samme kjøp og i samme format, der boken er berørt av fastpris, kontakt oss for et tilbud.

Andre kjøpte også
Teknisk info


Produktanmeldelser
Spørsmål og svar