Fra lek til friidrett Aktiviteter innen løp, hopp og kast

Fra lek til friidrett

Aktiviteter innen løp, hopp og kast

Varenr: 0990020021
479,- ink. mva.
479,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Aktiviteter innen løp, hopp og kast for barn i alderen 6-12 år.
Fra lek til friidrett
 foreligger endelig i oppdatert og gjennomrevidert utgave!
Boken er skrevet med tanke på undervisning i kroppsøving innenfor lærerutdanningene og idrettens barneidrettskurs, men egner seg også godt for alle som er interessert i idrett for barn. Lærere, barnehagelærere, foreldre, ledere og trenere kan dra nytte av stoffet i skole, skolefritidsordninger, barnehage, og i uorganisert og organisert frivillig idrett.


Boken tar for seg sammenhengene mellom lekeaktiviteter og trening av friidrettsferdigheter. Den beskriver hvordan en organiserer friidrettsrelaterte aktiviteter for barn, og mye av plassen er viet praktiske aktiviteter med ferdige timeopplegg til bruk i skolen eller idrettslag. Forfatterne tar til orde for å se barneidrett som en forlengelse av barns egosentriske lek. Leken er en del av barnekulturen. Derfor er det viktig at det organiserte tilbudet er lekebetont, og ikke styres av voksenidrettens vurderinger og krav. Boken er en skattkiste med sine rike illustrasjoner og 150 eksempler på leker og friidrettsøvelser, med aktiviteter som passer ute og inne.

 

ISBN: 9788245048223
Utgitt: 2024
Utgave: 2
Sider: 202
Språk: Bokmål
Format: Heftet

 

Forfattere:
Inger Brit Steinsland er tidligere adjunkt og har mange års lærerpraksis fra grunnskolen. Hun har vært utøver, leder og trener på alle nivåer innenfor friidretten og har lang erfaring som øvingslærer og praksisveileder ved Universitetet i Agder.
Jon Besse Fjeld er tidligere instituttleder og  førsteamanuensis ved Institutt for idrettsvitenskap ved Universitet i Agder, hvor han har undervist i lærer- og barnehagelærerutdanningen og på ulike studier i idrettsfag. Han har vært trener og leder i friidrett på alle nivåer og er forfatter/medforfatter i faglitteratur for skole og idrett.

 

Bokloven:
Fra 1. januar 2024 trådde Bokloven, Lov 16. juni 2023 nr 64 om omsetning av bøker i kraft. Dette er en lov som alle i Norge som utgir eller selger bøker må forholde seg til.

Formål:
Lovens formål er blant annet å legge til rette for bredde, mangfold og kvalitet i litteraturen som utgis i Norge, og å sikre at alle i landet har god tilgang til denne litteraturen.

Fastpris:
Med den nye loven vil bøker ha fastpris for salg til sluttkunde. Fastprisen gjelder for utgivere og forhandlere i tolv måneder fra utgivelsesdato.

Kvantumsrabatt:
På titler som er berørt av fastpris er det anledning for forhandler eller utgiver å gi kvantumsrabatt til sluttkunde når man bestiller minst 50 eksemplar av samme bok, ved samtidig kjøp og i samme publiseringsformat.

Om du skal bestille 50 eksemplar eller flere av én tittel i samme kjøp og i samme format, der boken er berørt av fastpris, kontakt oss for et tilbud.

Teknisk info


Produktanmeldelser
Spørsmål og svar