Gull i munn

Idrettsheltenes egne favorittoppskrifter

Varenr: 0990020017
375,-
-+
Stk
20+ på lager
Beskrivelse
Beskrivelse

«Gull i munn» er kokeboken for alle som er interessert i idrett, trening og mat. Boken gir deg et innblikk i hva toppidrettsutøverne spiser for å klare å skape magiske idrettsøyeblikk. Men du får også vite hva som kommer på bordet når de virkelig skal nyte et bedre måltid, hvilke retter de serverer gjestene sine, og hvilke godsaker de koser seg med på en lørdagskveld.

Olympiatoppens ernæringsavdeling gir oss noen av sine favorittoppskrifter, og formidler hvordan alle som trener, kan spise godt og riktig for å prestere bedre både på trening og i konkurranser. Kjøkkensjefen ved Olympiatoppen bidrar med nyttige grunnoppskrifter og gode tips.

Bla i et utdrag fra boka her.

DISSE UTØVERNE ER MED:
Aksel Lund Svindal, Anders Fannemel, Anne Margrethe Hausken Nordberg, Are Strandli, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Birgit Skarstein, Edvald Boasson Hagen, Eirik Verås Larsen, Eivind Henriksen, Else-Marthe Sørlie Lybekk, Emil Hegle Svendsen, Emilie Moberg, Felix Baldauf, Harmeet Singh, Ingvild Stensland, Ingvill Måkestad Bovim, Kjetil André Aamodt, Kristoffer Brun, Lars Haugen, Lavrans Solli, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Loyd Remi Pallander Solberg, Magnus Krog, Marit Bjørgen, Mathis Olimb, Mats Zuccarello, Olaf Tufte, Ole Einar Bjørndalen, Sarah Louise Rung, Stig André Berge, Suzann Pettersen, Sverre Lunde Pedersen, Thea Therese Vingmark Næss, Therese Johaug, Tiril Kampenhaug Eckhoff, Tiril Sjåstad Christiansen, Tonje Angelsen og Vladimir Vukicevic.

Forfatter: Olympiatoppen
Sider: 254
ISBN: 9788272862519
Utgivelsesår: 2015

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.