20%

Omnikin® fotball- og volleyballpakke

Pakke med 10 superlette baller

Varenr: 156865
8 592,- ink. mva.
6 874,- eks. mva.
KAMPANJEPRIS
10 740,-Veil. pris
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
4 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Fotball og volleyball. Dette er store baller som særlig egner seg for barn i barnehage og barneskolealder. Her kan barna lære å sparke fotball med en ball som er lett å treffe, og hvor man ikke får vondt hvis man blir truffet av ballen. Omnikin® fotball kan som de andre Omnikin®ballene brukes til nye og kreative leker og spill. Ballen stimulerer koordinasjon og samarbeid hos barna og er et perfekt hjelpemiddel for å forbedre og utvikle fantasi og kreativitet. Ballens karakter hindrer også smertefull ballkontakt.   Omnikin® volleyball egner seg spesielt for barn i barnehage og barneskolealder. Ballen er stor og svært lett. Den går saktere i luften enn vanlige volleyballer og gir barna mer tid til å ta i mot ballen. Omnikin® volleyballer er også større enn vanlige volleyballer og er derfor enklere å treffe. Med en Omnikin® volleyball kan barn spille volleyball med flere ballvekslinger. Da blir det moro! Ballens karakter hindrer også smertefull ballkontakt.

 

Produktinformasjon: 

  • Materiale: Nylontrekk med forsterkede sømmer med nylontråd.
  • Diameter fotball:36 cm.
  • Diameter volleyball: 41 cm
  • Pumpes med vanlig pumpe med nippel.
  • Pakken består av 10 baller
    - 5 Omnikin® fotballer
    - 5 Omnikin® volleyballer
  • Ekstra blærer medfølger

 

Vedlikehold av Omnikin® baller
Ved utendørs bruk er det veldig viktig at beskyttelsesstoffet brettes over hullet slik at det ikke kan det kommer småstein inn på blæren. Vær også veldig forsiktige med skarpe negler direkte mot blæren. Vi anbefaler at ballene pumpes opp med Big Air pumpen. Husk også å blås ballen opp så hardt dere klarer før det knytes, slik at det blir nok luft i den. Kin-ball kan spilles på vinteren også. Etterfyll da med luft dersom det trengs, siden volumet på luften minsker i kulden.  

 

Rengjøring
Vi anbefaler at trekket til Omnikin ballen vaskes med såpe og vann, ev. tørk av med våtservietter. Heng så trekket opp til tørk.

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Spørsmål og svar