Innebandy bok ISBN 978-82-7286-173-4

Innebandy bok

ISBN 978-82-7286-173-4

Varenr: 0990019081
459,- ink. mva.
459,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
10 på lager
BeskrivelseTeknisk infoProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Innebandy gir en innføring i planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av lek, variert aktivitet, trening og spill i innebandy. Boken egner seg både for skoleverket og for den organiserte idretten. Den tar gjennom teori og øvelser for seg åtte ulike hovedtemaer:
 
• Ballkontroll
• Pasning og mottak
• Skudd
• Lek og småspill
• Målvakten
• Forsvar
• Angrep
• Kamp
 
Eivind Tysdal (f. 1980) er leder for utviklingsavdelingen i Norges Bandyforbund (NBF), og har en mastergrad i trenerrollen fra Norges idrettshøgskole (NIH). Han har spilt innebandy i Hommersåk, Lura, Akerselva og Vålerenga, og har vært trener for Monolitten, Tunet og Vålerenga.

Marcus Nilsson (f. 1974) er utviklingskonsulent i NBF og trener på Wang toppidrett. Marcus er utdannet lærer fra NIH og har gjennomført elitetrenerutdanningen i Sverige. Som aktiv har Marcus spilt for KARO (Sverige), OSI, Vålerenga og Tunet. Han har trenererfaring fra NOR92, Grei, Vålerenga og det norske kvinnelandslaget.
 
«Her er boka for alle innebandyinteresserte, uansett ferdighetsnivå. Den er den første i sitt slag i Norge, og blir en viktig bidragsyter for å øke innebandykompetansen.»
Tomas Jonsson, generalsekretær NBF
«Boka er rikt illustrert, brukervennlig, lett tilgjenglig og har logisk oppbygning.» 
Lars Tore Ronglan, NIH

 

20% rabatt ved kjøp av 20-49 bøker
25% rabatt ved kjøp av 50-99 bøker
30% rabatt ved kjøp av 100 eller flere bøker

 

Bokloven:
Fra 1. januar 2024 trådde Bokloven, Lov 16. juni 2023 nr 64 om omsetning av bøker i kraft. Dette er en lov som alle i Norge som utgir eller selger bøker må forholde seg til.

Formål:
Lovens formål er blant annet å legge til rette for bredde, mangfold og kvalitet i litteraturen som utgis i Norge, og å sikre at alle i landet har god tilgang til denne litteraturen.

Fastpris:
Med den nye loven vil bøker ha fastpris for salg til sluttkunde. Fastprisen gjelder for utgivere og forhandlere i tolv måneder fra utgivelsesdato.

Kvantumsrabatt:
På titler som er berørt av fastpris er det anledning for forhandler eller utgiver å gi kvantumsrabatt til sluttkunde når man bestiller minst 50 eksemplar av samme bok, ved samtidig kjøp og i samme publiseringsformat.

Om du skal bestille 50 eksemplar eller flere av én tittel i samme kjøp og i samme format, der boken er berørt av fastpris, kontakt oss for et tilbud. 

Teknisk info


Produktanmeldelser
Spørsmål og svar