Innebandy Utgave 3

Innebandy

Utgave 3

Varenr: 0990020023
459,- ink. mva.
459,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Innebandy. Med 25 000 spillere over hele landet er innebandy den største lagidretten i Norge, etter fotball og håndball. Innebandy er også en meget populær og godt egnet aktivitet i skolen. Denne boka gir deg tips til hvordan du kan organisere variert aktivitet, lek, trening og spill i innebandy, gjennom lettlest teori og 100 ulike øvelser/leker.
Forfatterne har begge over 20 års erfaring som trenere for lag i ulike aldersgrupper og nivå fra nybegynner til elite.

 

ISBN: 9788245049008
Utgitt: 2024
Utgave: 3
Språk: Bokmål
Format: Innbundet

 

Forfattere:
Marcus Nilsson (f. 1974) er fagkonsulent i Norges Bandyforbund (NBF). Marcus er utdannet kroppsøvingslærer fra Norges idrettshøgskole og har gjennomført elitetrenerutdanningen i Sverige. 
Eivind Tysdal (f. 1980) er leder for utviklingsavdelingen i Norges Bandyforbund (NBF), og har en mastergrad i trenerrollen fra Norges idrettshøgskole (NIH).


«Her er boka for alle innebandyinteresserte, uansett ferdighetsnivå. Den er den første i sitt slag i Norge, og blir en viktig bidragsyter for å øke innebandykompetansen.»Thomas Jonsson, generalsekretær NBF
«Boka er rikt illustrert, brukervennlig, lett tilgjengelig og har logisk oppbygning.» Lars Tore Ronglan, professor NIH

 

Bokloven:
Fra 1. januar 2024 trådde Bokloven, Lov 16. juni 2023 nr 64 om omsetning av bøker i kraft. Dette er en lov som alle i Norge som utgir eller selger bøker må forholde seg til.

Formål:
Lovens formål er blant annet å legge til rette for bredde, mangfold og kvalitet i litteraturen som utgis i Norge, og å sikre at alle i landet har god tilgang til denne litteraturen.

Fastpris:
Med den nye loven vil bøker ha fastpris for salg til sluttkunde. Fastprisen gjelder for utgivere og forhandlere i tolv måneder fra utgivelsesdato.

Kvantumsrabatt:
På titler som er berørt av fastpris er det anledning for forhandler eller utgiver å gi kvantumsrabatt til sluttkunde når man bestiller minst 50 eksemplar av samme bok, ved samtidig kjøp og i samme publiseringsformat.

Om du skal bestille 50 eksemplar eller flere av én tittel i samme kjøp og i samme format, der boken er berørt av fastpris, kontakt oss for et tilbud.

Teknisk info


Produktanmeldelser
Spørsmål og svar