306129 306129 306129 306129

Boccia sett Handi Life Sport®

Godkjent for konkurranser | medium hard

Varenr: 2710010022
6 499,- ink. mva.
5 199,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
4 på lager
BeskrivelseTeknisk infoProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Boccia er blitt til et populært spill og tidsfordriv for klubber, skoler, eldrehjem og familier. Men det er også en idrettsgren hvor man konkurrerrer på profesjonelt nivå. Boccia-kulene fra Handi Life Sport svarer til alle kvalitetskrav og er godkjent til bruk i internasjonale konkurranser.

Handi Life Boccia settet inneholder 13 kuler av lær med middels hardhet (6 røde, 6 blå baller) og en hvit målkule i veske. Ballene er sydd for hånd og fylt med spesialgranulat. Ballene kan også brukes utendørs, på fliser og andre harde underlag.       

 

Produktdetaljer

  • 6 blå kuler og 6 røde kuler, middels hardhet
    - diameter 82 mm
    - vekt 275 g hver
  • 1 hvit kule
  • 1 solid bæreveske
  • Materiale: lær

 

 

Boccia – enkelt å lære, enkelt å spille og super gøy! Spillet består av kuler og en målkule «grisen». I boccia så kan man spille en mot en eller som to lag som kjemper om å komme nærmest målkulen. Målkulen eller grisen som den også blir kalt blir kastet eller trillet ut på banen før spillet begynner, deretter kaster spilleren/lagene sine kuler etter tur. Den som ligger nærmest målkulen da alle kulene er kastet vinner runden og får utdelt poeng. Boccia blir også kalt for boule eller petanque som også er navn på utendørs kulespill.

Teknisk info


Produktanmeldelser
Spørsmål og svar