Kompass Arc Jet OMC Håndleddkompass

Kompass Arc Jet OMC

Håndleddkompass

Varenr: 2380070088
749,- ink. mva.
599,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
10 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Arc Jet OMC er håndleddkompasset i Silvas Arc Jet-serie. Det har en verdensklasse Silvas Jet 2.0-nål og Spectra hurtigvalg på beholderen.

OMC er festet til håndleddet, noe som betyr at du har begge hendene fri når du orienterer - perfekt hvis du vil spise eller drikke under konkurransen. Silvas håndleddkompass blir verdsatt av flere idrettsutøvere over hele verden, siden de tilbyr samme hastighet og ytelse som tommelkompassene, men samtidig muliggjør navigering i forbindelse med sykling, kajakkpadling, etc.

 

Spectra hurtigvalg
Silvas Spectra-system er utviklet for å lette orienteringen din. Spectra hurtigvalg består av tall og referansemerker på kapselen. Alt du trenger å gjøre er å huske nummeret som nålen peker på etter at du har fullført trinn 2 i Silvas 1-2-3 system®. Retningspilen leder deg mot målet ditt så lenge nålen peker på nummeret du har husket.

Designet som en klokke og dermed veldig lett å lese og huske - Spectra hurtigvalg gjør det mulig for deg å bevege deg raskere og mer nøyaktig når du orienterer deg. Enten du er en elite eller en fritidsorientering, vil Spectra-hurtigvalg hjelpe deg å holde deg i riktig retning i høye hastigheter - samtidig som det reduserer antall feil.

 

Egenskaper og produktinformasjon:

  • Silva Jet 2.0-nål - ytelse i verdensklasse når det gjelder hastighet, behandlingstid, pålitelighet og stabilitet.
  • Slitesterkt materiale som tåler tøffe belastninger.
  • Fest til håndleddet - Begge hendene frie.
  • Spectra kortnummergrafikk.
Teknisk info


Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Spørsmål og svar