Kompass Arc Jet C S | Høyre

Tommelkompass

Varenr: 2380070096-H
499,- ink. mva.
399,- eks. mva.
Utførelse
Antall (stk):
-+
6 på lager
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTeknisk infoTilbehørAlternativerProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Denne kompakte versjonen av Arc Jet S-kompasset er perfekt for mindre hender. Kompasset har samme kvaliteter, ytelse og Jet 2.0-nål som standardmodellen. Det har samme kapselstørrelse med Spectra kortnummergrafikk som standardmodellen, men med en mindre tommelfingerplate. Spectra-mønsteret består av tall og referansemerker - designet for å lette orienteringen. Hvis du trenger mer detaljert kartlesing, er forstørrelsesglasset Arc Zoom C tilgjengelig som separat tilbehør. Arc Zoom er festet med tommelremmen til bunnplaten og er designet for å integreres perfekt med kompasset.

 

Spectra hurtigvalg
Silvas Spectra-system er utviklet for å lette orienteringen din. Spectra hurtigvalg består av tall og referansemerker på kapselen. Alt du trenger å gjøre er å huske nummeret som nålen peker på etter at du har fullført trinn 2 i Silvas 1-2-3 system®. Retningspilen leder deg mot målet ditt så lenge nålen peker på nummeret du har husket.
Designet som en klokke og dermed veldig lett å lese og huske - Spectra hurtigvalg gjør det mulig for deg å bevege deg raskere og mer nøyaktig når du orienterer deg. Enten du er en elite eller en fritidsorientering, vil Spectra-hurtigvalg hjelpe deg å holde deg i riktig retning i høye hastigheter - samtidig som det reduserer antall feil.

 

Egenskaper og produktinformasjon:

  • Silva Jet 2.0 nål - ytelse i verdensklasse når det gjelder hastighet, behandlingstid, pålitelighet og stabilitet
  • Arc wing design - gir ekstra støtte og stabilitet
  • Bunnplatens design gir perfekt kontakt med kartet
  • Mindre bunnplate
  • Friksjonselement - bedre friksjon mot kartet
  • Slitesterkt materiale som tåler tøffe belastninger
  • Spectra kortnummergrafikk
Andre kjøpte også
    
        
            Andre kjøpte også         
    
Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Spørsmål og svar