Miniband pakke med 3 treningsstrikker 3 strikker med ulik belastning Miniband pakke med 3 treningsstrikker 3 strikker med ulik belastning Miniband pakke med 3 treningsstrikker 3 strikker med ulik belastning Miniband pakke med 3 treningsstrikker 3 strikker med ulik belastning Miniband pakke med 3 treningsstrikker 3 strikker med ulik belastning

Miniband pakke med 3 treningsstrikker

3 strikker med ulik belastning

Varenr: 186073-P
199,- ink. mva.
159,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ på lager
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTeknisk infoTilbehørAlternativerDokumentasjonProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Miniband er et effektivt og allsidig treningsredskap som kan brukes for å øke styrke og stabilitet i både over- og underkropp.

Miniband er ideelle for øvelser hvor man beveger seg sideveis, aktivering av musklene i hofte og rumpe, og skulder stabilisering.

Miniband brukes ofte av PT'er, i idrettsspesifikk trening og av teraputer i rehab trening. Treningsstrikken kan brukes overalt - på treningssenteret, instituttet, hjemme eller på reise. Den runde treningsstrikken er egnet til bruk i oppvarming hvor man ønsker å fokusere på hofte- og skulderregionen. Brukt sammene med andre øvelser kan sekvenser med minibands bidra til å aktivere små og store muskelgrupper samt utfordre stabilitet og koordinasjon i hofte og skulder regionen.

 

 

Produktdetaljer

 • Pakke med 3 strikker
  - Lett - gul
  - Medium - grønn
  - Hard - blå/ indigo 
 • Diameter: 29 cm

 

 

Forslag til øvelser (bilde 3 - 6)

Bilde 3 - Sideveisgange

 • Start med å sette treningsstrikken rundt bena på oversiden av knærne, eller rundt anklene (tyngre). Stå med hoftebreddes avstand mellom bena. Bøy deg ned til du har ca. 90 grader i hofte og knær. Pass på at knærne peker i samme retning som tærne. Stram opp i kjernemuskulaturen og beveg deg sidelengs, pass på så tærne alltid peker fremover.

Bilde 4 - Pil og Bue

 • Hold treningsstrikken med strak arm foran deg. Stram den ved at du fører en arm bakover samtidig som du dreier lett i overkroppen, til albuen peker lett bakover. Slipp så langsomt tilbake til utgangsstillingen.

Bilde 5 - Firfotstående benløft, med strakt kne

 • Stå på alle fire. Sett treningsstrikken rundt knærne og sett det ene kneet oppå strikken slik at du hindrer strikken i å gli. Før det den ene benet bakover til vannrett posisjon, samtidig som du strekker benet. Senk tilbake og gjenta med samme ben.

Bilde 6 - V-Sittende kroppsstrekk

 • Sitt på gulvet, hold treningsstrikken med skulderbreddes avstand. Trekk benene opp mot brystet. Stabiliser mage og korsrygg. Strekk armene over benene slik at strikken kommer på baksiden av lårene. Trekk igjen benene opp mot brystet og ta strikken tilbake til utgangsstilling, samtidig som du strekker benene.
Andre kjøpte også
Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Dokumentasjon
Produktanmeldelser
Spørsmål og svar