ETS Mini Mellomtidsstasjon ETS Mini Mellomtidsstasjon ETS Mini Mellomtidsstasjon ETS Mini Mellomtidsstasjon

ETS Mini

Mellomtidsstasjon

Varenr: 2380061040
21 450,- ink. mva.
17 160,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
Bestillingsvare. Forventet leveringstid (19 dager)
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTeknisk infoProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Emits nye mellomtidsstasjon ETS Mini er optimalisert for online mellomtidsregistrering i ulike idretter som langrenn, skiskyting, orientering og andre idretter som bruker emiTag-brikker. ETS mini er bygd på samme plattform med ETS2, med samme firmware og menysystem, men unødvendige funksjoner er fjernet for å redusere størrelsen og vekten til kun 2,5 kg. På samme måte som ETS2, registrerer ETS mini opp tidspunktet når emiTag-brikkene passerer den eksterne eLine-sløyfen eller stempler på TFP/TFT/ePost i orientering. Brikke-ID og tidspunkt sendes tilbake til ETS mini via den interne radioantennen. Lokal lagring av data skjer før overføring til vår online server via det innebygde 4G-modemet, eller alternativt via RS-485 ved kabeltilkobling.

ETS mini sammen med emiTag-brikker benyttes for tidtaking og registrering av passeringer i ulike idretter, både under trening og konkurranser. Systemet er aktivt brukt i dag innen langrenn, skiskyting, ski-orientering, orientering, sykling (landevei, tempo, offroad, bane), mosjonsløp, triathlon, med mer. Spesielt egnet er ETS mini for orientering i kombinasjon med TFT, TFP eller ePost postenheter.

 

Produktdetaljer:

  • Vekt: 2,5 kg
  • Størrelse: 26x18x11 cm
  • Innebygget 4G modem med intern antenne
  • Sim kort med ett års abonnement inkludert
  • Intern radioantenne
  • Mulighet for ekstern radio- og 4G antenne
  • Utganger: ekstern eLine, 2 x antenner, RS-485 og USB
  • Levetid batterier er ca 20 timer når ETS mini er fulladet

 

4G-modem er montert internt i stasjonen med et sim-kort levert av Emit. 1 års abonnement er inkludert i prisen. Dette autofornyes hvert år hvis ikke abonnementet sies opp. ETS mini har innebygde radio- og 4G antenner, men det er også mulig å koble til eksterne antenner hvis dekningen er dårlig. Til dette formålet anbefaler vi å bruke vår eDuplo2 antenne.

Andre kjøpte også
    
        
            Andre kjøpte også         
    
ePost Start
Kjøp
1 250,-
Poststativ
Kjøp
192,-
100+
Teknisk info


Produktanmeldelser
Spørsmål og svar