Balansebrett Sport Classic Vippebrett i tre og aluminium Balansebrett Sport Classic Vippebrett i tre og aluminium Balansebrett Sport Classic Vippebrett i tre og aluminium Balansebrett Sport Classic Vippebrett i tre og aluminium Balansebrett Sport Classic Vippebrett i tre og aluminium Balansebrett Sport Classic Vippebrett i tre og aluminium Balansebrett Sport Classic Vippebrett i tre og aluminium

Balansebrett Sport Classic

Vippebrett i tre og aluminium

Varenr: 1295809
1 699,- ink. mva.
1 359,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare (16dager)
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTeknisk infoAlternativerDokumentasjonProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Balansebrett Sport Classic er et universal treningsapparat egnet for balanse og koordinasjonsøvelser (med høyere vanskelighetsnivå enn terapibrettet). Balansebrettet er uunnværlig for idrettutøvere. Brukes for å styrke ben, hofte, kne og ankel. Opptrening etter leddbånd- og korsbåndskader.

Produktdetaljer

  • Diameter: 37 cm
  • Høyde: 11 cm
  • Materiale: tre med halvkule i aluminium (stålkjerne)
  • Maks belastning: 180 kg
  • Inkl. sklisikkert underlag

 

Hva er Balansebrett? Det er treningsutstyr for trening av balanse og koordinasjon, men gir også god statisk trening. Med et balansebrett kan man styrke store deler av kroppen, med hovedsak føtter, ben, knær og hofter. Det kalles også for vippebrett eller balanseplate.
Hvordan brukes den? Du står på brettet, vipper frem og tilbake eller fra side til side, på enkelte brett kan man også rotere. Det tvinger deg til å etablere balanse og koordinasjon. Vippebrett er mye brukt innen rehabilitering etter idrettsskader og operasjoner, men også som forebyggende trening for alle aldre.

Andre kjøpte også
    
        
            Andre kjøpte også         
    
Teknisk info


Alternativer
Dokumentasjon
Produktanmeldelser
Spørsmål og svar